Maastoretket sekä hevoselämykset

Olemme Oikaraisen kylässä sijaitseva maalaistalli. Rovaniemen keskustasta matkaa tallille on n.25km. Talli tarjoaa ratsastusmahdollisuuden maastoillen luotettavilla ratsuilla sekä tallipaikkoja yksityishevosille. Tarkoituksena on tarjota harrastusmahdollisuus myös erityistukea tarvitseville. Voit tulla yksin, kaverisi kanssa tai ryhmässä. Sovitaan teille sopiva maastoiluaika. Meidät voi myös tilata erilaisiin tapahtumiin tarjoamaan esim. talutusratsastusta.


Maastoretket

Maastomme ovat kesäisin upeita ja niistä löytyy useita reittivaihtoehtoja. 

Lapsille, virkistyspäiväläisille ym ryhmille löytyy 1/2h helppo kierros, kokeneemmilla vierähtää helposti tunti tai kaksi. Kysy myös pidempiä retkiä.

Reitit valitsemme ryhmän tason mukaan, on helppoa tai sitten hieman vaativampaa maastoa. Retken vauhti määräytyy aina kokemattomimman ratsastajan taitojen mukaan. 

Talvella kun lunta on reitillä liikaa, linkoamme perusreitin traktorilla.

Toimintamme pohjautuu Green Care menetelmiin ja palvelumme ovat aina yksilöllisiä ja asiakaslähtöisiä.

Vaikka toimimme aina varovaisuutta noudattaen, hevonen on iso eläin, joka säikähtäessään voi toimia arvaamattomasti, omaa tapaturmavakuutusta suositellaan. 

Painoraja ratsastajille on 90kg.

Tallilta saa lainaan kypärän.

Oppaamme puhuvat. Suomi, Englanti, Italia, Ranska.Hevos- ja ponihetket

Joskus riittää, että ollaan vaan ja hengaillaan. Hevosten hoitaminen ja niiden kanssa oleminen on muutakin kuin ratsastusta. Tarjoamme mahdollisuuden viettää kiireetöntä ja suoritusvapaata aikaa hevostemme ja poniemme kanssa. Voit harjata ja hoitaa, taluttaa, pussailla ja paijata ohjatusti ja turvallisesti.

Kaikki hevosemme ja ponimme ovat rauhallisia ja turvallisia myös lasten käsitellä.

Poniratsastajien painoraja 35kg.Elämyksiä ja ryhmäpalveluja

Tilaltamme löytyy kaksi kotaa, toinen max 8 henkeä sekä isompi max 40 henkeä. Kodat sopivat hyvin ryhmäsi tapaamisiin ja tapahtumiin. Toiveesta vuokrauksen yhteydessä esittelemme mielellämme myös tallia ja sen asukkaita.

Pyydä tarjous aktiviteettipaketista.